Mikä Visiokotisivut?

Visiokotisivut syntyy

Oma tarinani nettisivujen parissa alkoi vuonna 2017 kun aloin rakentamaan omia nettisivuja affiliate-tulojen perässä. Ajatus passiivisesta tulosta ja paikkariippumattomasta työstä kiehtoi sen verran paljon, että päivätyöni ohessa lähes kaikki aika meni pari vuotta nettisivujen rakentamisen ja sisällöntuotannon parissa.

Osaamista alkoi karttumaan nettisivujen rakentamisesta, sisällöntuotannosta ja hakukoneoptimoinnista. Omien sivustojen rakentaminen ja optimoiminen oli hyvää harjoitusta, sillä sivustot tuottivat affiliate- sekä mainostuloja ainoastaan mikäli sain ne näkymään googlessa. Käytännössä raha tuli siis tuloksen tekemisestä, ja tuolloin opin ettei yksittäisten pikselien pyörittelyllä ollut juurikaan merkitystä sivuston tuottavuudessa.

Tämä rakensi pohjaa osaamiselleni verkkosivujen parissa, ja vuonna 2019 päätin perustaa Visiokotisivut tarjotakseen osaamistani nettisivupalveluista ja hakukoneoptimoinnista kiinnostuneille henkilöille.

Pidän erityisesti työskentelystä pienyrittäjien kanssa, ja haluan tarjota asiakkailleni tuloksellista, mutta asiakaslähtöistä palvelua. Halutessasi saat minulta apua uusien verkkosivujen rakentamisessa, tai nykyisten sivujen uudistamisessa sekä hakukoneoptimoinnissa.

-Akseli / Visiokotisivut

Yrityksen takana:

Akseli Jukarainen

Hakukoneoptimointi, nettisivut

[email protected]

Tehdään sinulle tarpeisiisi soveltuvat nettisivut, jotka kasvattavat yrityksesi liikevaihtoa.