Liiketoimintasi kasvattamiseen keskittyvät WordPress kotisivut

Yrityksesi liiketoimintasi kasvattamiseen räätälöityjen nettisivujen tulee olla hiottu visuaalisuuden ja mobiiliresponsiivisuuden lisäksi sisällöntuotannon, käytettävyyden, ja hakukoneoptimoinnin kannalta.

Visiokotisivut toteuttaa konkreettisia tuloksia tuovat kotisivut yrityksellesi ammattitaitoisesti WordPress-alustaa käyttäen.

Miten nettisivuistasi tehdään myyntiautomaatti ?

g

Hankitaan sivustollesi kävijöitä hakukoneoptimoinnin avulla

Kotisivujen ulkoasuun voi upottaa vaikka 50 000 euroa, mutta ilman palveluistasi tai tuotteistasi kiinnostuneita kävijöitä, tuo raha on hukkaan heitettyä. Kävijäliikenteen hankkiminen on yksi nettisivujen tärkeimmistä tavoitteista.

Sisällöntuotannon, hakukoneoptimoitujen nettisivujen, ja teknisen osaamisen avulla laadimme sinulle nettisivut, jotka tavoittavat mahdollisimman paljon potentiaalisia asiakkaita.

Muutetaan kävijät maksaviksi asiakkaiksi

Ihanteellisessa tilanteessa optimoidut verkkosivut tahkovat kävijöistä uusia asiakkaita –  yhteydenottoja ja tuotetilauksia tulee tasaiseen tahtiin.

Kävijäliikenne ei vielä itsessään kuitenkaan tuota tulosta yrityksellesi, sillä kuluttajat täytyy saada vakuutetuksi tarjoamista palveluistasi. Nettisivujen sisällön tulee olla kuluttajan ja myynnin kannalta suunniteltu, jotta asiakas saadaan vaivattomasti ottamaan yhteyttä tai tilaamaan tuotteita.

Miksi valita Visiokotisivut?

Helppo päivittää

Meidän toteuttamat nettisivut julkaistaan WordPress-alustalla ja Divi-teemalla, joten sivuston päivittäminen on helppoa ilman aiempaa kokemusta.

Voit lisätä nettisivuillesi esimerkiksi kuvia, tekstiä tai videota vain muutamassa minuutissa, tai vaikkapa muuttaa palvelutarjontaasi lyhyellä varoitusajalla.

Tarjoamme myös halutessasi sinulle käyttökoulutusta kotisivujen päivittämiseen ja muokkaamiseen.

Z

Saat nettisivut, jotka saavuttavat yrityskohtaiset tavoitteet

Suunnittelemme ja toteutamme nettisivut aina yrityksen liiketoimintaa ajatellen.

Harkitusti suunniteltu sivustorakenne, ulkoasu ja sisältö takaavat, että nettisivut saavuttavat tavoitteet ja tuottavat tulosta liiketoiminnallesi.

Visuaalisesti tyylikkäät

Tyylikkäät ja nykyaikaiset verkkosivut jättävät kävijään unohtumattoman ensivaikutelman.

Ulkoasultaan kauniit sivut tuovat myös luottamusta ja arvostusta yrityksesi toimintaa kohtaan. Vanhanaikaiset sivut karistavat helposti asiakkaan kilpailijan osoitteeseen alle sekunnissa!

Mobiiliresponsiiviset

Nykyään suurin osa suomalaisista käyttää internetiä puhelimella, ja onkin erittäin tärkeää, että nettisivut toimivat selkeästi kaikilla laitteilla.

Mobiiliresponsiiviset nettisivut skaalautuvat jokaiselle näyttökoolle automaattisesti, ja mobiiliversion sivut optimoidaan vielä erikseen, jotta käyttäjäkokemuksesta saadaan mahdollisimman hyvä.

Suosituin alusta (WordPress)

Julkaisemme ja rakennamme nettisivut suosituimmalla sisällönhallintajärjestelmällä, WordPressillä, joka kattaa yli 40% kaikista internetin nettisivuista vuonna 2021.

WordPressillä rakennetut kotisivut ovat hyvä valinta hakukoneystävällisyyden, hinta-laatusuhteen turvallisuuden, helppokäyttöisyyden, ja mukautettavuuden kannalta.

100% Tyytyväisyystakuu

Haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme, ja siksi meidän tekemillä nettisivuilla on 100% tyytyväisyystakuu.

Laadukkaat WordPress kotisivut ovat sijoitus, joka kantaa pitkälle

Nykyaikaiset ja laadukkaat kotisivut on yrityksesi tärkein myyntikanava. Houkuttelevilla ja selkeillä nettisivuilla vedät puoleesi uusia asiakkaita. Onkin siis järkevää ajatella nettisivujen rakentamista sijoituksena, jolla on merkittäviä vaikutuksia yrityksesi liikevaihtoon tulevina vuosina.
Visiokotisivut toteuttaa sinulle nykyaikaiset ja pitkäikäiset verkkosivut suositulla ja vuosi vuodelta kasvavalla WordPress-alustalla, joita voi tulevaisuudessa päivittää ja laajentaa. Mikäli tarvetta tulee, niin sivustolle on tulevaisuudessa helppo lisätä erilaisia ominaisuuksia, kuten verkkokauppaa tai ajanvarausjärjestelmää.
Kaikenlisäksi meidän toteuttamia nettisivuja on helppo päivittää jatkossa itse ilman osaamista.

Tässä muutamia suosittuja lisäominaisuuksia, joita voimme toteuttaa sivustollesi:

∧ Some-painikkeet

∧ Google kartta

∧ Google Analytiikka

∧ Verkkokauppa

∧ Kielivalinnat

∧ Blogi

∧ Live-chat

∧ Ajanvarauskalenteri

∧ ja muita…

Tarjoamme mm. seuraavia palveluja:

∧ Nettisivujen suunnittelu ja toteutus

∧ Hakukoneoptimointi

∧ Sisällöntuotanto

∧ Analytiikka

Verkkosivut laaditaan tarpeidesi pohjalta

Olipa sitten kyseessä uudet verkkosivut yrityksellesi, yhdistyksen tai yksityishenkilön sivut – laadimme sivuston aina huolella mietityn suunnitelman pohjalta. Hyvästä suunnitelmasta kun saadaan useammin parempi lopputulos.

Usein Kysytyt Kysymykset

Kuinka nopeasti nettisivut valmistuvat?

Tämä riippuu paljolti kuinka laajasta sivustosta on kysymys. Tavallisesti pienyritysten nettisivuprojektiin varataan aikaa 3-4 viikkoa. Laajempien sivustojen tekeminen voi viedä useita kuukausia.

Paljonko nettisivut maksavat?

Nettisivujen hinta vaihtelee todella paljon, sivuihin käytetystä ajasta riippuen. Meidän tekemillä nettisivuilla hintaväli pyörii 500-5000 euron välillä.

Miten työn maksaminen tapahtuu?

Veloitamme projektin alussa 20% sopimuksen hinnasta, ja nettisivun julkaisun jälkeen 80%.

Tarjoammeko nettisivun ylläpitopalvelua?

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman pitkään ja teemme muutoksia vanhoille nettisivuille tarpeiden mukaisesti.

Onko nettisivujen muokkaaminen mahdollista ilman Visiokotisivuja?

Kyllä on! Nettisivuja voi muokata halutessaan itse, tai halutessaan asiakas voi hankkia ylläpitopalveluja toiselta digitoimistolta.

Onko nettisivuilla jatkuvia ylläpitokuluja?

Me emme veloita nettisivuista minkäänlaisia jatkuvia kuluja. Maksat ainoastaan nettisivujen ylläpidosta palveluntarjoajalle  (webhotelli ja domain), yleensä 5-25 euroa kuukaudessa. Suosittelemme luotettavaa webhotellia, kuten Zonerin wp-cloudia.

Tehdään sinulle tarpeisiisi soveltuvat nettisivut, jotka tuottavat tulosta.